KÖZLEMÉNY

A Nádasdy Történelmi Fesztivál főszervezői megbeszélésén áttekintettük a jelenlegi világjárvány aktualitásait.
Többek közt döntés született arról, hogy fesztiválunk csatlakozik a #maradjotthon kampányhoz, és kommunikációs csatornáinkon a szociális távolságtartásra buzdítunk, összhangban más rendezvényekkel, szervezetekkel, celebritásokkal és a hivatalos szervekkel.

Arról is megállapodtunk, hogy bár bízunk a járvány viszonylag gyors levonulásában, kötelességünk nekünk is megtennünk, ami tőlünk telik.
Úgy gondoljuk, hogy sok odafigyeléssel egymásra és kis szerencsével július közepére a jelenlegi veszélyhelyzet már elhárul, lassanként újraindul az élet.
Nem hagyhatjuk azonban figyelmen kívül társadalmunk érdekeit: tisztában vagyunk vele, hogy támogatóinknak, szponzorainknak és Sárvár önkormányzatának a válság után sokkal fontosabb területeken kell erőforrásait felhasználni, mint fesztiválunk támogatása.

Fentiek mérlegelésével úgy gondoljuk, hogy ebben a helyzetben az egyetlen felelős döntés, amit meghozhatunk, az fesztiválunk egy évvel való elhalasztása, így ezúton tájékoztatunk Titeket, hogy a XII. Nádasdy Történelmi Fesztivál 2021-ben kerül megrendezésre.

Az idei év kimarad… facebook oldalunkon azért érdemes minket továbbra is követni, hiszen csatlakoztunk a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁLHOZ

Vigyázzatok magatokra és egymásra! Maradjatok otthon, ha tehetitek!

Németh Szabolcs, Szabó Krisztián és Takács Viktor
főszervezők

Oszd meg és uralkodj