NTF2013

mustra15

FELADAT:

Nyílt tűzön, helyben készített ételek, kizárólag fém, fa és kerámia eszközök használatával. (nyárs, bogrács, vaslap, lábas, fazék, kőlap, hordozható búbos kemence). Jellegzetes, hagyományos magyar ételek készítése korhű anyagokkal, ízekkel. (vadételek, halak, szárnyasok, házi jószágok elkészítése).

fozo1
Kérjük, ha jelentkezni kíván a Nádasdy Ételmustrára, töltse le a mustra szabályzatát, a jelentkezési lapot és a mustra hivatalos plakátját.
(Jelentkezésekor el kell fogadnia az ezekben foglalt feltételeket!)

VERSENYKIÍRÁS  – LETÖLTÉS IDE KATTINTVA (PDF – 200 kByte)

NEVEZÉSI LAP  – LETÖLTÉS IDE KATTINTVA (PDF – 648 kByte)
Jobb klikk a linkre, majd ‘Cél mentése’ választása.

 

Vissza a főoldalra