NTF2013
A Nádasdy Történelmi Fesztivál szervezője, a Nádasdy Történelmi Hagyományőrző Egyesület felhívja a pilóta nélküli légijárművel (UAV/Drón) rendelkezők figyelmét, hogy a rendezvény helyszínei felett repülést végezni csak a rendezővel írásban történt előzetes egyeztetést követően lehet!

Rendezőként minden nem egyeztetett repülést megtiltunk! Mivel ezek szabálytalannak és veszélyesnek minősülnek, ezért a rendezők minden ilyen esetet haladéktalanul jelentenek a hatóságoknak!

A tiltás kiterjed a Nádasdy-vár és a Várpark feletti területre 500m magasságig.

A tilalmi terület és a tilalom időbeni hatálya:
Rendezvény neve: Nádasdy Történelmi Fesztivál
Tilalom kezdete: 2017. július 14., 0:00 (UTC+2)

Tilalom vége: 2017. július 16. 23:59 (UTC+2)
Tilalom területe: Sárvár, Nádasdy-vár tornya, mint középpont körül húzott 1 km sugarú kör (GPS: 47.252426, 16.936991)

1. Miért van erre szükség?
A Fesztiválunk promóciójához számos felvételt készítünk, amihez partnerekkel dolgozunk. Az idei évben különösen fontos mindent dokumentálnunk, így idén számos alkalommal fogunk a levegőből is forgatni.
A biztonságos repüléshez, és a megfelelő felvételek elkészítéséhez tudnunk kell, ki mikor tartózkodik a légtérben. Néhány eseménynél csak a nekünk munkát végző légijármű lehet csak a levegőben, mert ez így biztonságos és hatékony, emiatt nem adunk engedélyt a szombati és a vasárnapi ostrom idejére!
 

2. Azért még repülhetek?
Természetesen repülhetsz, ha egyeztetsz velünk. Mivel nem vagyunk hatóság, nem adhatunk sem légtérengedélyt, azt Neked kell beszerezned. Rendezőként kizárólag egyesületünk adhatja ki azonban a hozzájárulást, ami a helyszínt biztosítja számodra.
3. Mit kell tennem?
Azontúl, hogy beszerzed a hatósági engedélyeket, le kell töltened innen a jelentkezési lapot, és eljuttatod kitöltve hozzánk a viktor@nadasdyfesztival.hu címre.Egyeztetés és bővebb infó: Takács Viktor – 06304135489