NTF2013

Online barangolás belföldön, Ausztriában és Erdélyben
www.utazzitthon.hu www.utazzausztriaba.hu www.utazzerdelybe.hu

Rohanó világunkban az egészségmegőrzés terén felértékelődött a pihenés, utazás, környezetváltás szerepe. A tartalmas üdülés, kirándulás, kikapcsolódás végett nem is szükséges messzire utaznunk.

Találunk számtalan kiváló úti célt belföldön és a szomszédos országokban egyaránt.

De hogyan induljunk el a keresgélésben? Hogyan találjuk meg a megfelelő környezetet, programot, szálláshelyet?

Az újításoknak és a fejlesztéseknek köszönhetően a tavalyi főszezonban 80 százalékkal növelte oldalának látogatottságát az Utazzitthon.hu turisztikai portál, mely az elmúlt két évben óriási lépésekkel haladt előre.

A portál pillérei a szállásajánlatok, a látnivalók és a programajánló. A turisztikai portál jelleg az utóbbi időben erősödött meg, a sikeres működés pedig részben annak köszönhető, hogy a „Végtelen barangolás” szlogenhez hűen az oldal látogatója úgy böngészhet a közel 30 ezer aloldalnyi tartalomban, hogy az adott eseményhez kapcsolódó GPS koordináták alapján azonnal láthatja, az adott sugarú körben hol szállhat meg, milyen látnivalókat kereshet fel, hol vacsorázhat, vagy milyen egyéb kulturális, illetve turisztikai szolgáltatókat talál.

Erre az évre új termékekkel is előrukkolt az Utazzitthon.hu csapata: elindult az Utazzausztriaba.hu és az Utazzerdelybe.hu oldal.

Követve a már jól bevált belföldi oldal struktúráját, az új portálokon a már megszokott módon látnivalókat, szálláshelyeket és programokat kereshet az érdeklődő.

A cél az volt, hogy közeli úti célokkal bővítsék a jelenlegi kínálatot.  Ausztriába és Erdélybe is térképes keresővel, kiemelt ajánlatokkal kiegészülve kereshetnek az érdeklődők szálláshelyeket, programokat és látnivalókat úgy, hogy akár saját túratervet is összeállíthatnak.

Minden esetben részletes információk és tartalmas leírások könnyítik a böngészők döntéseit, s a látogatók kiválasztott elemekhez egyszerűen hozzá is tudják társítani az útitervbe illeszthető programelemeket. A korábbi sikeres koncepció tehát az új portáloknál is megmaradt.

Az oldalak elsősorban az egyéni, önállóan utazó hazai turistáknak készültek, akik a belföldi barangolásokon túl szívesen ejtenének útba más, viszonylag közeli helyszíneket is, amelyek turisztikai lehetőségekben, látnivalókban és érdekes programokban is bővelkednek.

Mindhárom portálon folyamatosan bővülnek az információk és a minőségi szállásajánlatok, minden szálláshely kategóriát illetően, és kerülnek fel az oldalakra újabb és újabb érdekességek.

Az UtazzItthon.hu csapata a kezdetektől fogva nagy figyelmet fordít a szállások minőségére, ezért csak válogatott szálláshelyek kerülhetnek fel az oldalakra.

Az érdeklődők személyes tanácsadást és segítséget is igénybe vehetnek a keresgélések során, ami jelentősen megkönnyíti az utazás megszervezését.

A nyaralás és a hétvégi kiruccanások tervezésekor tehát érdemes felkeresni mindhárom oldalt az alábbi elérhetőségeken:

www.utazzitthon.hu

www.utazzausztriaba.hu

www.utazzerdelybe.hu